Referenties

Hieronder ziet u een selectie van projecten. Per project staat aangegeven wat onze werkzaamheden zijn geweest. Om privacyredenen kunnen wij geen exacte locatie erbij zetten, maar op aanvraag kunnen wij altijd onze bestaande klanten vragen om een referentiebezoek op locatie. 

Project

Benedenverdieping in Didam volledig gestuct, hoeken afgekit, plafonds in standaard wit gesaust. Keukenwanden in verdi gris van #paintingthepast en de overige wanden in chalk van #paintingthepast.

Woonkamer in Groessen
Muren en plafonds opnieuw gestuct. Bouw van nissen en sierrand plafond. Schilderwerk en verlichting. 

Woonhuis Duiven
Stucwerk buiten. 

Badkamer Duiven
Betoncire aanbrengen in de badkamer.

Trapgat
Rond trapgat afgestuct met bijzondere uitdagingen.

Woonhuis Duiven
Gehele woning wanden en plafonds gestuct. Dakramen vervangen en schuine kappen op zolder bekleed met gipsplaten en voorzien van stucwerk. Daarna alles voorzien van witte latex met de airless spuit. 

Badkamer
Gereed maken om betoncire aan te kunnen brengen, wanden uitgevlakt en vloer geëgaliseerd. Daarna voorzien van basebeton, waterdicht stucwerk als tegelvervanger, polijsten en aflakken.

Woonboerderij Nieuw Dijk

Werkzaamheden op hoogte. Muren en plafond.

Toilet Groessen
De wanden van het toilet bewerkt met #paintingthepast gold en silver metallic van #sfeerhuisinterieurendecoratie. Deze gemengd en geborsteld aangebracht.

Bekijk voor actuele projecten onze Facebookpagina: